call +381(0)65-46-46-764 mail pinkapartmani@gmail.com Agencija zadržava pravo uvećanja cena vikendom, praznicima i za vreme velikih dešavanja!
Vrati se

čŒesta pitanja

čŒesta pitanja
U cilju što bolje usluge, na ovoj stranici nudimo Vam odgovore na pitanja koja nam najčešće postavljate poštom i telefonom. Pitanja smo podelili na pet oblasti i nadamo se da ćete među odgovorima pronaći ono što Vas interesuje.

Ukoliko među ponuđenim nema odgovora koji tražite, ne ustručavahte se da nam pišete ili da nas kontaktirate na neki drugi način. Takođe, sve Vaše sugestije i konstruktivne savete ozbiljno ćemo razmotriti a neke od njih sigurno i usvojiti. Ispunjenje želja gostiju je smisao našeg rada, isto kao što i samo postojanje Pink apartmana nije ništa drugo nego odgovor na Vaše potrebe.

KUč†NI RED

Apatman se izdaje dnevno i mora se napustiti do 12:00 časova na dan izlaska, osim ako je ugovorom drugačije predviđeno.
Zadržavanje apartmana posle 12:00 časova povlači naplatu narednog dana.
Gosti su dužni da svoje dragocenosti nose sa sobom. Pink apartmani Vam iz objektivnih razloga ne može garantovati za iste.
U apartmane nije dozvoljeno uvoditi kućne ljubimce.
Gosti su su dužni da čuvaju apartman, inventar i instalacije. Svaka napravljena šteta mora biri nadoknađena.
Gosti ne smeju izazivati neugodnu buku, galamu i remetiti javni red i mir. Ovo posebno važi od 14 do 17h kao i od 22 do 09h.
U apartmanima je moguće neometano primati posetioce, ukoliiko se isti drže kućnog reda.
Pink apartmani ima pravo da u slučaju nepridržavanja kućnog reda otkaže korišćenje apartmana gostu i da ga proglasi "nepoželjnim".
Sa fiksnih telefona u našim apartmanima dozvoljeno je neometano telefoniranje u lokalu kao i primanje svih poziva. Pozivi van Beograde su blokirani kao i 0.

BORAVAK U APARTMANU

Da li će me čekati čisti peškiri i posteljina i koliko često se menjaju?

U cenu su uračunati čisti peškiri i posteljina za onoliko osoba koliko je najavljeno.
Posteljina se menja 1 nedeljno, a peškiri mogu da se menjaju po potrebi, koliko god Vam je neophodno.
Da li postoji mogućnost čišćenja apartmana dok u njemu boravim?

U zavisnosti od veličine apartmana cena dodatnog čišćenja dok u njemu boravite je 10-15 evra.


Mogu li da boravim sa prijateljima u apartmanu?

Naravno da možete, uz poštovanje osnovnih pravila kucnog reda navedenih pod “kucni red” .


Da li mogu da očekujem nesto u frizideru?

Frižideri su prazni, a ukoliko prilikom rezervacije iskazete zelju za punim mini barom ili nekim drugim namirnicama, uz dogovor i dodatnu naknadu će vas dočekati frižider napunjen prema vašoj želji


Može li da se priprema, kuva hrana u apartmanu?

Jedna od mnogobrojnih prednosti privatnog smeštaja nad hotelskim je ta da svi Pink apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju kako za posluženje tako i za komforno pripremanje obroka.


Postoji li internet u apartmanu?

Po standardima Pink apartmana  u cenu koju plaćate uračunata je neka od brzih internet konekcija poput ADSL, bezični ili kablovski internet.


Postoji li telefon u apartmanu?

U većem broju slučajeva postoji telefon, ali je iz razumljivih razloga isključena nula.
Ukoliko je neophodna telefonska linija, slobodno napomenite prilikom rezervacije


Izgubio- la sam kljuc od apartmana?

Snosite troskove zamene brave i pravljenja novih ključeva.


DOLAZAK I ODLAZAK


Kako da dodjem do apartmana?

Prilikom potvrde rezervacije, dobićete detaljnu mapu kako doći do apartmana
Ukoliko dolazite avionom, autobusom, vozom, može vas dočekati naš vozač, uslove vožnje pogledajte na ( pa link ka prevozu do apartmana).
Ako u Beograd dolazite svojim automobilom i ne poznajete ulice našeg grada, kako ne bi lutali, negde na ulasku u Beograd vas može dočekati naš saradnik i dopratiti Vas do vaseg apartmana.


U koliko sati mogu da dodjem/da napustim apartman?

Ulazak u apartman je od (chek in) 14h a izlazak do (chek out) 12h
Ukoliko dolazite ranije, ulazak u apartman je moguć ako pre Vas nije bilo gostiju i apartman je spreman, u takvim slučajevima najbolje je kontaktirati nas dan pre dolaska u apartman i proveriti da li takva mogućnost postoji.

Dolazak u ranim jutarnjim ili kasnim noćnim časovima?

U duhu pravog domaćina saradnici Pink apartmana ce Vas dočekati u bilo koje doba dana ili noći, naravno uz prethodnu najavu sa vaše strane o orijentacionom vremenu dolaska (ukoliko dolazite automobilom) ili očekivanom vremenu stizanja u Beograd. Za ovakve slučajeve jedino je važna koordinacija izmedju Vas i saradnika Pink apartmana, kako bi Vas smestili u Vas apartman i omogucili vam odmor nakon puta u sto kraćem roku po stizanju u Beograd.


Ko će mi predati ključeve apartmana?

Vlasnik apartmana ili agent Pink apartmana predaje ključeve, vrši naplatu i potpisivanje ugovora.


Da li postoji mogućnost da neko drugi preuzme ključeve?

Postoji mogućnost, s tim sto u tom slucaju sa osobom koja uzima ključeve se popunjava ugovor i vrši se naplata apartmana. Neophodno je po dolasku gosta, uzeti podatke iz ličnog dokumenta.


Kome predajem ključeve na kraju boravka?

Ključevi se predaju vlasniku apartmana ili agentu Pink apartmana, pošto izvrši kontrolu apartmana, ili se ostavljaju na prethodno dogovoreno mesto.


PLAč†ANJE

Å ta sve cena boravka obuhvata?

Obuhvata:

     - boravak u apartmanu

     - čišćenje (pre i posle vašeg boravka kao i jednom nedeljno ukoliko je boravak duži od 7 dana. Postoji mogućnost dnevnog održavanja ali se posebno tarifira. Pogledajte u

     - infostan (režijski troškovi),

     - telefon u lokalu,

     - internet i kablovsku TV.


Kada i kome plaćam?

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja Vam preda ključeve i koja sa Vama potpiše ugovor.


Mogu li platiti u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti?

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po srednjem kursu narodne banke Srbije na dan kada se vrši plaćanje. Obzirom da se svi naši apartmani nalaze u blizini neke menjačnice,  novac u stranoj valuti neće predstavljati nikakav problem.


Mogu li platiti na kraju boravka?

Plaćanje se vrši ISKLJUčŒIVO unapred, prilikom preuzimanja ključeva. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da celu sumu platite odjednom, moguće je parcijalno plaćanje ali uvek za dane unapred.


Moram li uplatiti avans kako bi mi rezervacija bila sigurna?

Avans od 20 % od ukupne sume se plaća samo za boravke duže od 3 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za kraći boravak avans nije neophodan a Vaša rezervacija je u svakom slučaju sigurna. Ukoliko ipak želite uplatiti avans, naš račun će Vam biti blagovremeno dostavljen.

arrow_upward